Image
 
Autism coaching pro
  
Το autism coaching pro απευθύνεται σε επαγγελματίες που ειδικεύονται στο φάσμα του αυτισμού και όχι μόνο και θέλουν να έχουν μια καλύτερη σύνδεση/επικοινωνία με τους γονείς. Είναι ένα εξειδικευμένο είδος εποπτείας, ένας καινοτόμος συνδυασμός εργαλείων του coaching και των εργαλείων της CBT (Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία) λειτουργικά και αποτελεσματικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των έκαστων παθολογιών. Είναι ένας τρόπος ανάπτυξης επαγγελματικής ενσυναίσθησης πέρα από το πλαίσιο των σπουδών και της δουλειάς μέσα και έξω από την αίθουσα.
 
Οι επαγγελματίες καταλαβαίνουν ότι η καλύτερη παρέμβαση για τα παιδιά που αναλαμβάνουν είναι η άψογη συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς. Πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς να καταλάβουν τι έπεται και ότι αν θα πάρουν μέρος στην παρέμβαση και σε όλη την διαδικασία θα βοηθήσουν και τον εαυτό τους και το παιδί τους και όλη την οικογένεια να ζήσει λειτουργικά με τον αυτισμό.
 
Ο επαγγελματίας έρχεται σε επαφή με το παιδί μια ώρα την εβδομάδα το οποίο σημαινει ότι αν δεν έχει υποστήριξη ο, τι και να κάνει δεν θα έχει αποτέλεσμα. Γονείς κ επαγγελματίες πρέπει να είναι μια ομάδα συντονισμένη, οργανωμένη και σε άμεση επικοινωνία ωστε να πλαισιώνει το παιδί με τέτοιο τρόπο ωστε εκείνο να ξεδιπλώνει όλο το δυναμικό του λειτουργικά.
 
Το autism coaching pro είναι ένα συμπληρωματικό εξειδικευμένο εποπτικό εργαλείο που απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ανεξαρτήτου εμπειρίας που θέλουν μια άλλη προσέγγιση για την δουλειά τους. Η δουλειάς σας είναι σημαντική και η ευθύνη σας ακόμα πιο μεγάλη για αυτό και η συνεχής επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη είναι σοβαρή.
 
Όπως συχνά πυκνά ενημερώνεστε για καινούργιες θεραπείες έτσι συχνά πυκνά πρέπει να ανανεώνετε και τα εργαλεία εκείνα που θα σας βοηθήσουν να έρχεστε κοντά με τους γονείς δίνοντας τους να καταλάβουν ότι είστε συνεργάτες και αρωγοί στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν να ενταχθούν τα παιδιά τους σε ένα όχι και τόσο φιλικό κόσμο προς το φάσμα. Πρέπει να έχετε την οπτική αντίληψη τους και να αναπτύσσετε την επαγγελματική σας ενσυναίσθηση τόσο όσο για να τους βοηθήσετε και εκείνοι μετά να διευκολύνουν το έργο σας.
 
Το autism coaching pro σας δίνει αύτη την ευκαιρία μέσω των εργαλείων του να έρχεστε σε επαφή με τους γονείς και να ακούτε, να κατανοείται τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους. Σας δίνετε η ευκαιρία να δείτε με τα μάτια τους και να ακούσετε με τα αυτιά τους.
 
Οι γονείς φέρνουν σε σας ο, τι πολυτιμότερο έχουν και εσείς πρέπει να έχετε την ευαισθησία να το κατανοείτε αυτό και να αναγνωρίζετε τις αγωνίες τους ωστε να μπορέσετε με τις γνώσεις σας κ την εμπειρία σας να τους βοηθήσετε. Το autism coaching pro σας δίνει όλα εκείνα τα χρήσιμα εργαλεία όπως: 
 
 • ενεργητική ακρόαση
 • κοινή χρήση γλώσσας
 • παθητική φροντίδα
 • ενεργητικό ενδιαφέρον
 • παρατήρηση-αξιολόγηση-απόκριση της γλώσσας του σώματος
και πολλά άλλα για να γίνετε οι καλύτεροι θεραπευτές που μπορείτε να είστε.
 
Συνεδρίες
 
ατομικές συνεδριες:1 φορά στις 2 εβδομάδες ή μια φορά το μήνα ομαδικές με τους γονείς: 1 φορά την εβδομάδα (δωρεάν)
 
Γιατί να με επιλέξετε
 
Η εμπειρία μου ως μαμά παιδιού στο φάσμα, η μακροχρόνια συνεργασία μου με κέντρα και θεραπευτές στην προσπάθεια μου να βοηθήσω το παιδί μου, οι σπουδές μου και τα εργαλεία που διαθέτω είναι για εσάς τα καλύτερα εφόδια για την επαγγελματική σας εξέλιξη.
 
Να με επιλέξετε γιατί τα εργαλεία που μπορώ να σας παρέχω θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικότερα στην παρέμβαση άλλα και στην ανάπτυξη ενός υγιούς δεσμού με το παιδί και την οικογένεια του.
 
Να με επιλέξετε γιατί παρέχω συνεχής υποστήριξη ακόμα και μετά το πέρας της συνεργασίας και των συνεδρίων μας με επετειακές συναντήσεις.
 

Είπαν για μένα

 • Η γνωριμία μου με την Κα Κωνσταντινίδου Άννα ξεκίνησε κάπως διστακτικά από πλευράς μου. Με την πρώτη όμως κιόλας συνάντηση μας (διαδικτυακή) αυτός ο δισταγμός έφυγε και κατάλαβα ότι έχει να μου δώσει την απόλυτη αίσθηση συντονισμού και διαχείρισης, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλη την οικογένεια. Η σχέση μου μαζί της δεν είναι μόνο “ασθενούς” - coach αλλά μια σχέση σεβασμού και αγάπης. Ο συντονισμός που μας έδωσε στα αισθήματα, στα βιώματα, στον τρόπο σκέψης αλλά και στις ανάγκες μας, κάνει αυτή τη γυναίκα, πολύτιμη για την οικογένεια μας. Την ευχαριστούμε που είναι στις ζωές μας και όλα όσα έχει κάνει για εμάς.
  Ε.Λ.
 • 1
 • 2
 • 3
Alters und Behindertengerechter Badumbau Badezimmer Dekoration Badezimmer für ältere Menschen Badezimmer für ältere und körperbehinderte Menschen Badumbau Behindertengerecht barrierefrei gestaltetes Badezimmer Barrierefreies Bad Behindertengerechter Ebenerdigen Dusche Komplettsanierung Pflege & Barrierefreiheit Pflegegrad erhalten Sie 4.000 € Zuschuss Pflegekasse Toiletten Dekoration
George karelias satin al Marlboro double fusion satin al Marlboro touch aqua satin al Djarum black satin al Captain black dark crema sigara satin al Toscanello limoncello puro satin al Puro satin al Tutun satin al
web tasarim ucuz web sitesi siteni yukarı çıkar istanbul web tasarım İnternet Reklam hizmetleri uygun web tasarımcı uygun web sitesi seo hizmetleri