Image
 
Divorce coaching - διαχείριση διαζυγίου
 
Όσο κ αν ακούγεται ως σχήμα οξύμωρο το divorce coaching ή αλλιώς διαχείριση διαζυγίου γεννήθηκε από την έλλειψη αντίστοιχων υπηρεσιών που μπορούν να βοηθήσουν ένα εν διαστάσει ζευγάρι άλλα και τους δικηγόρους του να διεκπεραιώσουν όσο πιο "ανώδυνα" την διαδικασία ενός διαζυγίου με ο, τι αυτή συνεπάγεται για το πριν, κατά την διάρκεια κ μετά.
 
Που απευθύνομαι
 
Το divorce coaching απευθύνεται σε εν διαστάσει ζευγάρια και σε δικηγόρους που ειδικεύονται στα διαζύγια και χρειάζονται βοήθεια στην διαχείριση των πελατών τους για την καλύτερη διεκπεραίωση της διαδικασίας. Έχει δομηθεί με ένα καινοτόμο συνδυασμό εργαλείων του coaching και των εργαλείων της CBT (Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία) λειτουργικά , αποτελεσματικά και αξιόπιστα προσαρμοσμένα με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο ωστε να καλύπτει όλο το εύρος της διαδικασίας τόσο στο κομμάτι των σχέσεων μεταξύ του ζεύγους αλλά και στο κομμάτι των σχέσεων με τα παιδιά που είναι και το πιο δύσκολο.
 
Υπηρεσίες που σχεδιάζονται πάνω στις ανάγκες της κάθε περίστασης
 
 • βοήθεια στην διαχείριση της κρίσεως και των συγκρούσεων
 • βοήθεια για την καλύτερη λήψη αποφάσεων
 • βοήθεια για τον προγραμματισμό την επιμέλεια και την οργάνωση της γονικής φροντίδας
 • βοήθεια στην δημιουργία κοινού πλαισίου ανακοίνωσης του διαζυγίου στα παιδιά και στο οικογενειακό σύνολο ή σε οποίο άλλο περιβάλλον ενδιαφέροντος
 • βοήθεια στην διαχείριση των παιδιών μετά τον χωρισμό (όρια, κανόνες, σχολική και όχι μόνο συμπεριφορά καθώς και άλλα πολλά που τα επηρεάζουν)
 • διαχείριση των νέων ρόλων και νέων σχέσεων μέσα από το διαζύγιο και μετά από το διαζύγιο και πολλά άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν Συνεδρίες (κατόπιν συνεννοήσεως με το ζευγάρι ή/και με τους/τον/την δικηγόρο)
 • σε προαποφασισμένο ουδέτερο χώρο: 2/εβδομαδα τον πρώτο μήνα των διαδικαστικών διαβουλεύσεων μέχρι την λύση του γάμου
 • σε προαποφασισμένο ουδέτερο χώρο: 1/εβδομαδα τους επόμενους 2 ή 3 μήνες των διαδικαστικών διαβουλεύσεων
 • σε προαποφασισμένο ουδέτερο χώρο: 1/εβδομαδα τους επόμενους 3 ή 4 μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου (μετά την πάροδο αυτών των μηνών είθισται να προτείνουμε ένα 1/15μερο για καλύτερο feed back κ διαχείρισης ελέγχου προσαρμογής γονέων και παιδιών καθώς επίσης και ατομικά προγράμματα στα πλαίσια του coaching για όλους)
 
Γιατί να με επιλέξετε
 
Το διαζύγιο ως μεταβατική κατάσταση στην σύγχρονη κοινωνία με τις πολλές υποχρεώσεις γεννά πολλές φορές κρίσεις και συγκρούσεις. Όσο και αν ένα ζευγάρι μέσα από τα όποια "θέματα" καταλήξει να χωρίσει συναινετικά πάντα θα εγείρονται θέματα που άπτονται της γονικής φροντίδας, την μετά ζωή κοκ.
 
Σε αυτό το ευαίσθητο σημείο και για να διατηρηθούν οι ισορροπίες σε ένα υγιές κ ώριμο επίπεδο έρχεται το divorce coaching με την εύστοχη και αξιόπιστη μεθοδολογία του να βοηθήσει στη διαχείριση όλων των θεμάτων που μπορεί να προκύψουν. Θέματα παιδιών, δουλειάς, χρόνου, μελλοντικών σχέσεων τόσο μεταξύ των συζύγων όσο και με νέων συντρόφων.
 
Μπορείτε να εμπιστευθείτε την βαθειά γνώση μου στα οικογενειακά θέματα καθώς και την εμπειρία μου σε αυτά.
 
Να με επιλέξετε γιατί παρέχω συνεχής υποστήριξη ακόμα και μετά το πέρας της συνεργασίας και των συνεδρίων μας με επετειακές συναντήσεις.
 

Είπαν για μένα

 • Η γνωριμία μου με την Κα Κωνσταντινίδου Άννα ξεκίνησε κάπως διστακτικά από πλευράς μου. Με την πρώτη όμως κιόλας συνάντηση μας (διαδικτυακή) αυτός ο δισταγμός έφυγε και κατάλαβα ότι έχει να μου δώσει την απόλυτη αίσθηση συντονισμού και διαχείρισης, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλη την οικογένεια. Η σχέση μου μαζί της δεν είναι μόνο “ασθενούς” - coach αλλά μια σχέση σεβασμού και αγάπης. Ο συντονισμός που μας έδωσε στα αισθήματα, στα βιώματα, στον τρόπο σκέψης αλλά και στις ανάγκες μας, κάνει αυτή τη γυναίκα, πολύτιμη για την οικογένεια μας. Την ευχαριστούμε που είναι στις ζωές μας και όλα όσα έχει κάνει για εμάς.
  Ε.Λ.
 • 1
 • 2
 • 3
Alters und Behindertengerechter Badumbau Badezimmer Dekoration Badezimmer für ältere Menschen Badezimmer für ältere und körperbehinderte Menschen Badumbau Behindertengerecht barrierefrei gestaltetes Badezimmer Barrierefreies Bad Behindertengerechter Ebenerdigen Dusche Komplettsanierung Pflege & Barrierefreiheit Pflegegrad erhalten Sie 4.000 € Zuschuss Pflegekasse Toiletten Dekoration
George karelias satin al Marlboro double fusion satin al Marlboro touch aqua satin al Djarum black satin al Captain black dark crema sigara satin al Toscanello limoncello puro satin al Puro satin al Tutun satin al
web tasarim ucuz web sitesi siteni yukarı çıkar istanbul web tasarım İnternet Reklam hizmetleri uygun web tasarımcı uygun web sitesi seo hizmetleri