Image
 
Sexuality education coaching
 
Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε έναν οδηγό/τρόπο να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά μας από την παιδική ηλικία μέχρι κ την όψιμη εφηβεία.
 
Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ένα εργαλείο ολοκλήρωσης του ανθρώπου και προετοιμασίας για την ενήλικη ζωή. Είναι η διαδικασία ενημέρωσης που περιλαμβάνει ζητήματα ανατομίας, αναπαραγωγής, υγιεινής, ενημέρωσης κινδύνων κ πρόληψη κακοποίησης και πολλά άλλα.
 
Το μεγάλωμα του παιδιου νευροτυπικού ή μη εκτός από το φαγητό εκπαίδευση ένδυση κα στο κομμάτι της προετοιμασίας περιλαμβάνει και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Οι καιροί αλλάζουν και ένα θέμα που ίσως κάποτε άλλα ακόμα και τώρα θεωρούνταν ταμπού σήμερα είναι ζωτικής σημασίας για την καλύτερη προετοιμασία του παιδιου προς την ενήλικη ζωή.
 
Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε σαν γονείς να απαντάμε σε ερωτήματα και απορίες αλλά και να ενημερώνουμε τα παιδιά μας σε κάθε αναπτυξιακό στάδιο τους. Θέλουμε και πρέπει να έχουμε τις γνώσεις αλλά και στιβαρά εδραιωμένες σχέσεις ωστε να είμαστε εμείς η κυριότερη πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης τους. Σίγουρα η κοινωνία και η τεχνολογική εξέλιξη με το διαδίκτυο και ό,τι άλλο συνεπάγεται δεν βοηθούν πολύ και πολλές φορές οι γονείς νοιώθουν αμήχανοι και αδύναμοι να προστατέψουν το παιδί τους από την αθρόα και καμιά φορά επικίνδυνη εισροή πληροφοριών. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια "από πάνω και να τσακώνεσαι" αλλά μπορείς να έχεις προετοιμάσει το παιδί σου με τέτοιο τρόπο ωστε να έρθει σε σένα γιατί και εκείνο αλλά και εσύ θα έχετε εμπιστοσύνη στις γονικές σου ικανότητες τόσο ωστε να αισθάνεστε όλοι ασφαλείς.
 
Εδώ έρχεται το sexuality education coaching να σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις. Προκλήσεις όπως δυσλειτουργικά πιστεύω κ ταμπού, θέματα που μπορεί και εσείς να έχετε απορίες και να μην ξέρετε να τις εκφράσετε και άλλα πολλά που μπορεί και οι δικοί σας γονείς να μην σας είπαν αλλά και ακόμα να ανακαλύψετε.
 
Το sexuality education coaching είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο αποτέλεσμα πολύχρονης μελέτης και εμπειρίας καθώς και επιστημονικών ειδικεύσεων. Ένας καινοτόμος συνδυασμός εργαλείων του coaching, εργαλείων της CBT (Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία) και του International Technical Guidance on Sexuality Education της UNESCO λειτουργικά και αποτελεσματικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών και γονέων της ελληνικής οικογένειας, στις ανάγκες τις δικές σας.
 
Που απευθύνομαι
 
Απευθύνομαι σε όλους τους γονείς, νευροτυπικών και μη παιδιών. Γονείς με παιδιά σε όλες τις ηλικίες και "διαφοροποιήσεις". Γονείς που θέλουν να είναι ενεργοί και παρόντες σε όλα τα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών τους βοηθώντας τα να ανακαλύψουν τον εαυτό τους με υγιή και ασφαλή τρόπο.
 
Υπηρεσίες που σχεδιάζονται επάνω στις ανάγκες της κάθε οικογένειας κ παιδιών
 • σωματογνωσία, ενδοδεκτικότητα και αντίληψη από την παιδική ηλικία μέχρι την όψιμη εφηβεία
 • ενίσχυση των γνώσεων των γονέων όσον αφόρα ουσιαστικές, ψυχικές κοινωνικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών σε κάθε αναπτυξιακό στάδιο
 • σωματικές αλλαγές, συναισθηματικές και σωματικές ανάγκες
 • σχέσεις ανοχή, συμπερίληψη, σεβασμός κ ενσυναίσθηση
 • αξίες ανθρώπινα δικαιώματα κ σεξουαλικότητα
 • ισότητα φύλλων, αναγνώριση κ υγιής διαχείριση προκαταλήψεων και στερεότυπων
 • πρόληψη κινδύνων, bulling, έμφυλλη βία, κακοποίηση, αξιοπρέπεια σωματική και προσωπική
 • σεξουαλικές συμπεριφορές κ αποδοχή/στήριξη προσωπική οικογενειακή κοινωνική
 • επικοινωνιακές δεξιότητες και διαπραγματευτικές ικανότητες
 • ζητήματα αναπαραγωγής, εφηβεία, υγιεινή
 • σεξ, σεξουαλικότητα, σεξουαλική συμπεριφορά και ανταπόκριση
 • εγκυμοσύνη, σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα και πρόληψη 
Συνεδρίες
 
Το Sexuality education coaching παρέχεται στο πλαίσιο του family coaching αλλά και ξεχωριστά
 ατομικό γονέων ή γονέα:1 φορά την εβδομάδα
 • ατομικό οικογένειας:1 φορά την εβδομάδα
 • ομαδικό γονέων:1 φορά την εβδομάδα (δωρεάν)
 • ατομικό αδελφών/παιδιών :1 φορά την εβδομάδα
 
Γιατί να με επιλέξετε
 
Ο λόγος που ένας γονέας, μια οικογένεια θα έρθει σε μένα είναι γιατί κατανοεί και αναγνωρίζει τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για την οικογένεια.
 
Θα με επιλέξετε για να σας βοηθήσω και να σας στηρίξω με αξιόπιστες και αποτελεσματικές μεθόδους να επιτύχετε το καλύτερο για σας και την οικογένεια σας υπεύθυνα.
 
Να με επιλέξετε γιατί παρέχω συνεχής υποστήριξη ακόμα και μετά το πέρας της συνεργασίας και των συνεδρίων μας με επετειακές συναντήσεις.
 

Είπαν για μένα

 • Η γνωριμία μου με την Κα Κωνσταντινίδου Άννα ξεκίνησε κάπως διστακτικά από πλευράς μου. Με την πρώτη όμως κιόλας συνάντηση μας (διαδικτυακή) αυτός ο δισταγμός έφυγε και κατάλαβα ότι έχει να μου δώσει την απόλυτη αίσθηση συντονισμού και διαχείρισης, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλη την οικογένεια. Η σχέση μου μαζί της δεν είναι μόνο “ασθενούς” - coach αλλά μια σχέση σεβασμού και αγάπης. Ο συντονισμός που μας έδωσε στα αισθήματα, στα βιώματα, στον τρόπο σκέψης αλλά και στις ανάγκες μας, κάνει αυτή τη γυναίκα, πολύτιμη για την οικογένεια μας. Την ευχαριστούμε που είναι στις ζωές μας και όλα όσα έχει κάνει για εμάς.
  Ε.Λ.
 • 1
 • 2
 • 3
Alters und Behindertengerechter Badumbau Badezimmer Dekoration Badezimmer für ältere Menschen Badezimmer für ältere und körperbehinderte Menschen Badumbau Behindertengerecht barrierefrei gestaltetes Badezimmer Barrierefreies Bad Behindertengerechter Ebenerdigen Dusche Komplettsanierung Pflege & Barrierefreiheit Pflegegrad erhalten Sie 4.000 € Zuschuss Pflegekasse Toiletten Dekoration
George karelias satin al Marlboro double fusion satin al Marlboro touch aqua satin al Djarum black satin al Captain black dark crema sigara satin al Toscanello limoncello puro satin al Puro satin al Tutun satin al
web tasarim ucuz web sitesi siteni yukarı çıkar istanbul web tasarım İnternet Reklam hizmetleri uygun web tasarımcı uygun web sitesi seo hizmetleri